Rahsia MENJUAL di shopee sehingga dapat RM13,674 SEBULAN? Asyik beli je, mari belajar menjual pula

Mesti pernah membeli dekat shopee kan? Dah macam ketagih pula sebab tengok barang banyak murah.

Boleh kata hari hari nak “window shopping” dekat shopee. Dah macam terapi bagi perempuan.

Tapi lagi best kalau dapat jadi penjual. Sebab kat sana ramai gila hungry buyer yang dah stanby duit nak beli barang.

Kita sendiri sebagai pembeli pun mesti dah biasa dengan platform shopee. Tapi sebelum ni kita asyik beli beli beli je. Tak pernah lagi jual kan..

Yang nak tambah pendapatan tu, apa kata kita start menjual di shopee pula. Menjual di web ecommerce ni
Kalau nak belajar sendiri, ambil masa . Sebab mesti banyak function yang kita tak tahu.

Tapi bila dah faham semua, memang best. Tunggu jer order masuk & post. Memang menjual di shopee jauh lebih banyak kelebihan berbanding dengan jual cara biasa

  • tak payah wasap pelanggan
  • tak payah buat website
  • tak payah tulis panjang panjang
  • tak perlu buat google adwords
  • tak perlu fb ads

Memang shopee jauh lebih simple berbanding dengan ecommerce lain macam lazada dan sebagainya

Saya memang galakkan suri rumah, pelajar , atau sesiapa yang nak tambah pendapatan mula menjual dekat shopee.

Yang betul betul berminat nak belajar je, Boleh klik sini untuk panduan shopee
Sekarang owner panduan ni bagi harga offer RM297 RM197 jer.

Baca sendiri kat link tu sama ada memang panduan ni untuk korang beli atau tak. Kalau rasa nak beli , sekarang harga offer.

So good luck kepada yang nak cuba tu ya.