Rahsia MENJUAL di shopee sehingga dapat RM13,674 SEBULAN? Asyik beli je, mari belajar menjual pula

Mesti pernah membeli dekat shopee kan? Dah macam ketagih pula sebab tengok barang banyak murah.

Boleh kata hari hari nak “window shopping” dekat shopee. Dah macam terapi bagi perempuan.

Tapi lagi best kalau dapat jadi penjual. Sebab kat sana ramai gila hungry buyer yang dah stanby duit nak beli barang.

Kita sendiri sebagai pembeli pun mesti dah biasa dengan platform shopee. Tapi sebelum ni kita asyik beli beli beli je. Tak pernah lagi jual kan..

Yang nak tambah pendapatan tu, apa kata kita start menjual di shopee pula. Menjual di web ecommerce ni
Kalau nak belajar sendiri, ambil masa . Sebab mesti banyak function yang kita tak tahu.

Tapi bila dah faham semua, memang best. Tunggu jer order masuk & post. Memang menjual di shopee jauh lebih banyak kelebihan berbanding dengan jual cara biasa

  • tak payah wasap pelanggan
  • tak payah buat website
  • tak payah tulis panjang panjang
  • tak perlu buat google adwords
  • tak perlu fb ads

Memang shopee jauh lebih simple berbanding dengan ecommerce lain macam lazada dan sebagainya

Saya memang galakkan suri rumah, pelajar , atau sesiapa yang nak tambah pendapatan mula menjual dekat shopee.

Yang betul betul berminat nak belajar je, Boleh klik sini untuk panduan shopee
Sekarang owner panduan ni bagi harga offer RM297 RM197 jer.

Baca sendiri kat link tu sama ada memang panduan ni untuk korang beli atau tak. Kalau rasa nak beli , sekarang harga offer.

So good luck kepada yang nak cuba tu ya.

 

Nak Buat Pinjaman Peribadi RHB, Semak Kelayakan Anda Kat Sini

PINJAMAN PERIBADI

Salam sejahtera. Untuk mereka yang sedang nak buat pinjaman peribadi dengan bank..

Anda nak buat pinjaman dengan bank, tapi malas ke bank takut kena reject?
Biar pihak kami bantu anda.

Untuk kali ini kami terangkan syarat mudah untuk pinjaman peribadi dengan RHB

Syarat mudah : gaji bersih RM1500 ke atas, epf RM200
Pinjaman sehingga 10x gaji anda

Untuk permulaan, hanya slip gaji terkini diperlukan,
selepas check nama semua okay, baru kita akan minta dokumen lain

boleh whatsapp 01119902865 untuk detail. hantarkan slip gaji anda,
dan kami akan semak nama anda sama ada halangan (blacklist dan sebagainya) atau tidak.

Dalam 2 hari, dah dapat keputusan, kalau layak, baru kita minta dokumen lain

whatsapp 01119902865

Cara Buat Duit Dalam USD, dari rumah jer

Saya nak kongsikan dengan anda 2 cara buat duit dalam USD dollar, hanya dari rumah. Kalau anda masih tercari cari kerja part time atau nak tambah income, anda boleh cuba salah satu dari cara ini

Saya sarankan baca sampai habis.

Sekarang ni ramai dah start cari pendapatan kedua, ada yang sanggup kerja lebih masa untuk extra income.

Sebenarnya, boleh jer jana pendapatan dari rumah. dengan syarat ada komputer dan internet. ini wajib. Kalau tak ada komputer/laptop tak boleh tolong

Saya ada 2 cadangan untuk anda.

Jaminan dari saya, bukan scam, bukan money game. Ini adalah 2 cara buat duit dalam usd.

Inilah cara yang dah digunakan oleh sebahagian orang malaysia, tapi ramai yang masih tak tahu.

Saya bagi 2 pilihan. Anda pilih lah salah satu yang sesuai dengan diri anda.

Pilihan 1 : FOREX TRADING
Apa itu forex trading ? Forex trading adalah urusniaga jual beli matawang asing. Income anda adalah dalam USD dollar.

Kelebihan forex trading :-

  • tak banyak step
  • cepat untung
  • tak perlu tahu banyak teknikal. klik klik sahaja
  • trade guna handphone atau komputer.
  • pendapatan dalam USD, boleh widraw hari hari jika trade anda untung

Kekurangan : –

  • 95% trader forex gagal buat duit
  • ramai trade tanpa ilmu/ ikut kawan
  • sebab terlalu senang klik klik, ramai hilang modal (tak ada ilmu money management)
  • kena ada modal untuk trade.

Penyelesaian?
Panduan Bbma Snr Advance (RM297)

 

Sebahagian Testimoni Dari Pembeli panduan ini
Testimoni ini adalah dari pelanggan yang telah mendapatkan Bbma Snr Advance

Berbaloi ke cuba?
Panduan ini ada jaminan 90 hari. Jika 90 hari dari sekarang, kalau tak dapat hasil seperti diberitahu, anda boleh claim balik duit anda. Berbaloi kan.

Klik sini untuk dapatkan BBMA SNR (sebelum jaminan 90 hari ini ditarik balik)

 

Pilihan 2 : CLICKBANK 
Apa itu clickbank? Clickbank adalah sebuah website yang ada 5000++ produk untuk anda promosi. Produk adalah dalam bentuk ebook , video dan sebagainya (versi boleh download)

Kelebihan Clickbank :-

  • tiada risiko, tidak seperti forex trading
  • banyak produk tersedia untuk anda promote
  • komisen produk sangat tinggi. 50%-70% KOMISEN
  • pendapatan DALAM USD, bayaran ke akaun bank anda setiap minggu

Kekurangan :-

  •  ada banyak step kena follow,
  • kena buat website
  • kena beli domain dan hosting
  • kena ada duit untuk pengiklanan berbayar

Penyelesaian?
Panduan CB METHOD RM297

Panduan ini lengkap untuk anda bermula . kalau anda beli panduan ini, anda dah tak perlu beli panduan clickbank lain lagi. semua di terangkan dalam lebih kurang 13 video.

Testimoni pembeli CB METHOD
testimoni ini adalah dari pelanggan yang telah membeli panduan cbmethod. terbukti, memang ramai dah mampu buat duit dalam usd dari rumah dengan clikcbank

Berbaloi ke cuba?
Anda boleh dapatkan Pakej CB Method hari ini dan jika anda tidak puas hati dengan segala hasil perkongsian, anda boleh minta kembali duit anda dalam tempoh 90 HARI dari tarikh beli

KLIK SINI UNTUK BELI CB METHOD (90 HARI JAMINAN WANG)

 

Kesimpulannya? Anda lebih kenal diri anda, masa anda. Anda pilihlah yang mana anda rasa sesuai.

Ada orang tak ada masalah nak buat banyak step, ada orang nak cepat untung, modal pun ada.

Pilihlah salah satu

Kalau nak cuba dua dua pun tak ada masalah. tiada halangan. Cuma, bahagikan masa dengan baik, dan konsisten.

Mana tahu anda boleh full time kerja dari rumah sahaja lepas ni.

Jangan buang masa. Ubah kewangan anda dengan tambah ilmu. Setelkan hutang anda 3 bulan dari sekarang dengan salah satu cara diatas

Setakat ini sharing saya. semoga membantu..

*jangan lupa klik like 🙂

2 Cara Buat Duit Dalam USD Dari Rumah

Betul ke boleh buat duit dalam USD dari rumah? Memang betul. Tak perlu ke luar negara kerja kutip buah pun, kalau nak dapat duit dalam dollar! Hanya dari rumah

Kalau anda perlukan pendapatan tambahan, saya sarankan baca sampai habis.

Sekarang ni ramai dah start cari pendapatan kedua, ada yang sanggup kerja lebih masa untuk extra income.

Sebenarnya, boleh jer jana pendapatan dari rumah. dengan syarat ada komputer dan internet. ini wajib. Kalau tak ada komputer/laptop tak boleh tolong

Saya ada 2 cadangan untuk anda.

Jaminan dari saya, bukan scam, bukan money game. Ini adalah 2 cara buat duit dalam usd.

Inilah cara yang dah digunakan oleh sebahagian orang malaysia, tapi ramai yang masih tak tahu.

Saya bagi 2 pilihan. Anda pilih lah salah satu yang sesuai dengan diri anda.

Pilihan 1 : FOREX TRADING
Apa itu forex trading ? Forex trading adalah urusniaga jual beli matawang asing. Income anda adalah dalam USD dollar.

Kelebihan forex trading :-

  • tak banyak step
  • cepat untung
  • tak perlu tahu banyak teknikal. klik klik sahaja
  • trade guna handphone atau komputer.
  • pendapatan dalam USD, boleh widraw hari hari jika trade anda untung

Kekurangan : –

  • 95% trader forex gagal buat duit
  • ramai trade tanpa ilmu/ ikut kawan
  • sebab terlalu senang klik klik, ramai hilang modal (tak ada ilmu money management)
  • kena ada modal untuk trade.

Penyelesaian?
Panduan Bbma Snr Advance (RM297)

Sebahagian Testimoni Dari Pembeli panduan ini
Testimoni ini adalah dari pelanggan yang telah mendapatkan Bbma Snr Advance

 

Berbaloi ke cuba?
Panduan ini ada jaminan 90 hari. Jika 90 hari dari sekarang, kalau tak dapat hasil seperti diberitahu, anda boleh claim balik duit anda. Berbaloi kan.

Klik sini untuk dapatkan BBMA SNR (sebelum jaminan 90 hari ini ditarik balik)

 


Pilihan 2 : CLICKBANK 
Apa itu clickbank? Clickbank adalah sebuah website yang ada 5000++ produk untuk anda promosi. Produk adalah dalam bentuk ebook , video dan sebagainya (versi boleh download)

Kelebihan Clickbank :-

  • tiada risiko, tidak seperti forex trading
  • banyak produk tersedia untuk anda promote
  • komisen produk sangat tinggi. 50%-70% KOMISEN
  • pendapatan DALAM USD, bayaran ke akaun bank anda setiap minggu

Kekurangan :-

  •  ada banyak step kena follow,
  • kena buat website
  • kena beli domain dan hosting
  • kena ada duit untuk pengiklanan berbayar

Penyelesaian?
Panduan CB METHOD RM297

Panduan ini lengkap untuk anda bermula . kalau anda beli panduan ini, anda dah tak perlu beli panduan clickbank lain lagi. semua di terangkan dalam lebih kurang 13 video.

Testimoni pembeli CB METHOD
testimoni ini adalah dari pelanggan yang telah membeli panduan cbmethod. terbukti, memang ramai dah mampu buat duit dalam usd dari rumah dengan clikcbank

Berbaloi ke cuba?
Anda boleh dapatkan Pakej CB Method hari ini dan jika anda tidak puas hati dengan segala hasil perkongsian, anda boleh minta kembali duit anda dalam tempoh 90 HARI dari tarikh beli

KLIK SINI UNTUK BELI CB METHOD (90 HARI JAMINAN WANG)

 

Kesimpulannya? Anda lebih kenal diri anda, masa anda. Anda pilihlah yang mana anda rasa sesuai.

Ada orang tak ada masalah nak buat banyak step, ada orang nak cepat untung, modal pun ada.

Pilihlah salah satu

Kalau nak cuba dua dua pun tak ada masalah. tiada halangan. Cuma, bahagikan masa dengan baik, dan konsisten.

Mana tahu anda boleh full time kerja dari rumah sahaja lepas ni.

Jangan buang masa. Ubah kewangan anda dengan tambah ilmu. Setelkan hutang anda 3 bulan dari sekarang dengan salah satu cara diatas

Setakat ini sharing saya. semoga membantu..

*jangan lupa klik like 🙂